readytocompete

Alla inlägg den 16 april 2010

Av Malin Mattsson - 16 april 2010 23:40

jag är jävligt trött nu! men bra om jag lägger mig snart så jag inte vaknar så sent imorgon, känns som jag ska hinna mycket innan 6 imorgon!

Vi ska möblera om, åka till grangärde eller sunnansjö, same shit kommer inte ihåg vilket som är vilket bara, och hälsa på eriks mormor där, sen MÅSTE vi på dollar. och massa mer småskit! får väl se hur mycket man hinner med och hur många utbrott man hinner få. Men kvällen kommer sluta underbart iaf i goda vänners sällskap och bara mysa och umgås <3


Nu är det godnatt för min del. kanske blir tillfredsställning först!

Av Malin Mattsson - 16 april 2010 07:55

Det är så att jag är lite kluven! Jag har ju någonting på mitt hjärta som gör att jag då och då får antingen fruktansvärda hjärtklappningar eller bara någon extra dunk ibland. Jag fick tabletter för ca ett halv år sedan, de hjälpte inte så jag slutade ta dem.

Sedan jag började motionera har jag märkt en klar förbättring men vissa dagar kan man känna det där igen. Nu i veckan när jag var hos min läkare sa han att om jag ville bli av med det helt kunde jag bara ringa till han så skulle han ringa till uppsala lasarett och fixa en tid till att bränna bort det! Bränna bort! det låter så hemskt äckligt.

Ingreppet fungerar så att de sätter in en kanyl i ljumsken som de för in i den feta blodådern, som jag för närvarande glömt bort namnet på, och upp till hjärtat där de sedan bränner bort det där lilla felet. En lärare i skolan har gjort ungefär samma sak och säger att det inte alls gör ont, att det bara känns varmt i bröstet (man är alltså vaken under detta ingrepp!). Men hur obehagligt skulle inte det vara att veta att de har något inne i min kropp som de bränner med, tänk om de råkar bränna fel och göra nå jävla hål någonstans eller nå?! Min familj och de flesta tycker att jag ska göra det ifall att det kan bli värre i framtiden, det vet man ju inte. Nej jag vet då fan inte hur jag ska göra, hjälp mig!


Nej nu ska jag gå och sätta på en kanna kaffe så jag kan göra mina dagliga behov! :D Ha det fint i solen mina goda vänner!


 


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Malin Mattsson, 19 år, Naturmänniska, älskar att fiska, generös, lättsam, lättroad och lite lätt galen!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<<
April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards