readytocompete

Alla inlägg under april 2010

Av Malin Mattsson - 19 april 2010 07:15

Jag är så jävla trött idag, tur att det är fint väder ute iallafall! :) Idag tänker jag spendera min dag såhär: Skola, hem och möblera om, göra någon rest och ta en rejäl springtur! Efter denna helg hade jag nog behövt springa jorden runt för att kompensera allt! men men ibland måste man få unna sig :)

nu ska jag klä på mig och fixa klart innan skolan!

Av Malin Mattsson - 18 april 2010 21:31

 det var helt värdelös alice i underlandet, seg och tråkig, jag trodde den skulle vara rolig och spännande men ack så fel jag hade! Nu vet man att man kan kasta den direkt iaf och vilken tur att man inte slösade massa pengar på att se den på bio, bortkastad tid bara!

vi ska nog snart lägga oss jag och erik, tror jag ska duscha av mig en sväng innan bara. Imorgon är det skola igen, veckorna går så fort, så blir det ju inte bättre av att man får lov att se folk som man hade kunnat mörda rent ut sagt utan att bry sig det minsta om det. jaja. jag ha skitont i magen och vill bara sova, synums!

Av Malin Mattsson - 18 april 2010 19:10

jävlar vad roligt vi hade igår tycker jag, alltid lika roligt att sjunga när det låter förjävligt haha. men det har ju sina motgångar idag, Jag hatar att vara bakfull! Har väl nyss blivit relativt nykter men människa tar ju några dagar innan man är igen.

Nej jag orkar fan inte skriva nå idag, är så jävla seg, ska se om jag ska titta på alice i underlandet bredvid min Älskling som ligger här och sover, mysigt <3

Jag har världens bästa sambo, jag älskar dig så mycket Erik Gustavsson!



 

Av Malin Mattsson - 17 april 2010 20:25

Vi sitter ute, dricker öl och har det helt underbart :) jag ÄLSKAR mina vänner!

 
Av Malin Mattsson - 17 april 2010 15:19

 


Ikväll blir det mys och öl med brudarna, ska bli så skönt att bara ta det lugnt. Ska snart in i duschen och sen fixa mig, måste hinna äta något också, och kanske handla. och Madde kommer hit runt 5, kanske ska rappa på lite men det är ju så jobbigt :P

Jag är glad att jag har sådana underbara vänner, jag har min lilla grupp som man kan prata om vad som helst med och det lämnar inte gruppen! Ni är så jävla bra och vi ska ha så kul ikväll, jag längtar! Puss på er tjejer!



Av Malin Mattsson - 17 april 2010 09:48

Var så jävla kul igår kväll innan vi skulle lägga oss, Erik hade satt på sig ett par mjukisbyxor, sen kom han in till mig i vardagsrummet och sa att jag skulle dra ner byxorna sakta, nyfiken som jag är vad han har ställt till mig gör jag som han säger. Då har han knutit fast snöret runt kuken! Men det är inte det som är det roliga!

När vi sen skulle gå och lägga oss glömde han bort att han hade gjort så och drog ner byxorna snabbt och skrek till! fan vad jag skratta, Haha ha ha. Jag fick tyvärr inte ta någon bild på detta scenario men jäklar vad kul det var!


Vi är ganska sjuka jag och min pojkvän, vi är inte blyga för något i vårat förhållade!


 



Iaf Vaknade i relativt god tid idag iaf, men med Erik är det värre, han kan ligga och dra sig till 4 om han så vill innan han går upp!

Dåligt väder idag, men jag väntar fortfarande nyfiket på att askmolnet ska dra in över oss, undra hur det ser ut? eller om det är för högt upp så man inte kan se det? Jag är nyfiken! Hur som helst kommer det ju ner någongång så då får vi väl se det dårå. Fast det är ju farligt, men men..


Borde göra mig i ordning nu, fixa lite frukost och så men känner mig fan inte så sugen! äh lär väl..



Av Malin Mattsson - 16 april 2010 23:40

jag är jävligt trött nu! men bra om jag lägger mig snart så jag inte vaknar så sent imorgon, känns som jag ska hinna mycket innan 6 imorgon!

Vi ska möblera om, åka till grangärde eller sunnansjö, same shit kommer inte ihåg vilket som är vilket bara, och hälsa på eriks mormor där, sen MÅSTE vi på dollar. och massa mer småskit! får väl se hur mycket man hinner med och hur många utbrott man hinner få. Men kvällen kommer sluta underbart iaf i goda vänners sällskap och bara mysa och umgås <3


Nu är det godnatt för min del. kanske blir tillfredsställning först!

Av Malin Mattsson - 16 april 2010 07:55

Det är så att jag är lite kluven! Jag har ju någonting på mitt hjärta som gör att jag då och då får antingen fruktansvärda hjärtklappningar eller bara någon extra dunk ibland. Jag fick tabletter för ca ett halv år sedan, de hjälpte inte så jag slutade ta dem.

Sedan jag började motionera har jag märkt en klar förbättring men vissa dagar kan man känna det där igen. Nu i veckan när jag var hos min läkare sa han att om jag ville bli av med det helt kunde jag bara ringa till han så skulle han ringa till uppsala lasarett och fixa en tid till att bränna bort det! Bränna bort! det låter så hemskt äckligt.

Ingreppet fungerar så att de sätter in en kanyl i ljumsken som de för in i den feta blodådern, som jag för närvarande glömt bort namnet på, och upp till hjärtat där de sedan bränner bort det där lilla felet. En lärare i skolan har gjort ungefär samma sak och säger att det inte alls gör ont, att det bara känns varmt i bröstet (man är alltså vaken under detta ingrepp!). Men hur obehagligt skulle inte det vara att veta att de har något inne i min kropp som de bränner med, tänk om de råkar bränna fel och göra nå jävla hål någonstans eller nå?! Min familj och de flesta tycker att jag ska göra det ifall att det kan bli värre i framtiden, det vet man ju inte. Nej jag vet då fan inte hur jag ska göra, hjälp mig!


Nej nu ska jag gå och sätta på en kanna kaffe så jag kan göra mina dagliga behov! :D Ha det fint i solen mina goda vänner!


 


Presentation

Malin Mattsson, 19 år, Naturmänniska, älskar att fiska, generös, lättsam, lättroad och lite lätt galen!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<<
April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards